TFF'nin yemeğine hangi başkanlar katıldı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi liderliğinde TFF yönetimi, profesyonel liglerde mücadele eden kulüp başkanları ve yöneticileriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

TFF Yönetimi, Kulüp Başkanlarıyla İftar Yemeğinde Buluştu: Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Katılım Yok!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi liderliğinde TFF yönetimi, profesyonel liglerde mücadele eden kulüp başkanları ve yöneticileriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ancak, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinden hiçbir seviyede katılım görülmedi.


Başkanlar yok! 

Başkanlarının katılmadığı bu organizasyonda, Galatasaray Kulübü'nden Metin Öztürk'ün katılımı dikkat çekti. Diğer yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan basın toplantısının ardından iftar yemeğine iştirak etti.

Katılan başkanlar 

Organizasyona sadece Trabzonspor'un yanı sıra Başakşehir, Sivasspor, Hatayspor ve Gaziantep FK kulüplerinin başkanları seviyesinde katılım gösterdi.


Büyükekşi'den Milli Takım mesajı! 

TFF Başkanı Büyükekşi, düzenlenen iftar yemeğinde katılımcılara seslenerek, "Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Yarın milli takımımız ile Macaristan'a hareket ediyoruz. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana'ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de Salı günü oynayacağız. Milli maçlarımız öncesinde hepinize iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.


Spekülasyonlar devam ediyor! 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin katılım göstermemesi, futbol camiasında tartışma konusu olurken, kulüplerin gerekçeleri ve organizasyona verilen önem hakkındaki spekülasyonlar devam ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI