Valerien Ismael'den futbolculara mesaj

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, konyaspor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael, Konyaspor maçından üç puan almaları gerektiğinin altını çizdi, “Bu hem evimizdeki, hem de sezonun son maçı. Kendi seyircimiz önünde kazanıp sezonu galibiyetle kapatmalıyız” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de sezonu İttifak Holding Konyapor maçıyla noktalayacak olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Ismael oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu, kendilerini yalnız bırakmayan taraftar için kazanmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sezonun üç puanla kapatılması gerektiğini vurgulayan Fransız çalıştırıcı, “Geldiğim günden beri bazı sıkıntılara rağmen elinizden geleni vermeye çalıştınız. Taraftarımız kendi evimizde kötü sonuçlar almamıza rağmen bizi yalnız bırakmadı. Bu hem evimizdeki, hem de sezonun son maçı. Bu nedenle kendi seyircimiz önünde kazanıp sezonu galibiyetle kapatmalıyız. Taraftarımızı stattan mutlu ayrılmasını sağlamalıyız” dediği öğrenildi.

‘Bahane değil’

Zorlu mücadele öncesi eksiklere de değinen Valerien Ismael, “Cezalı ve sakatlıkları olan arkadaşlar var. Ama ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkacağız ve bunlar bizim bahane olmamalı. Gereken mücadeleyi vermeliyiz. Bu sezonu galibiyetle geride bırakıp yeni sezona yeni bir başlangıç yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI