Valery Karpin'den açıklama

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Birçok teknik adamın gündeme geldiği Beşiktaş için son iddialardan biri de Valery Karpin olmuştu.

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışları kapsamında gündeme gelen isimlerden Valery Karpin, söz konusu iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Birçok teknik adamın gündeme geldiği Beşiktaş için son iddialardan biri de Valery Karpin olmuştu.

Rus futbolunun efsane isimlerinden olan Valery Karpin, şu anda FC Rostov ve Rusya Milli Takımı'nın teknik direktörlük görevlerini yürütüyor. Beşiktaş'ın 55 yaşındaki teknik adamı takımın başına geçirmek istediği iddia edilmişti.


'BİLGİM YOK'

Söz konusu iddialar Valery Karpin'in kendisine soruldu. Rus basınından Sport24'e konuşan Karpin, "Beşiktaş'ın teknik direktörlük için beni düşünüp düşünmediğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den herhangi biriyle iletişime geçip geçmediği konusunda ise Rus çalıştırıcı, "Türkiye'den kimse benimle iletişime geçmedi" dedi.

Futbolculuk kariyerinde Sport Tallinn, CSKA Moskova, Fakel, Spartak Moskova, Real Sociedad, Valencia ve Celta Vigo formaları giyen Valery Karpin; teknik direktörlük döneminde de Spartak Moskova, Mallorca, Torpedo Armavir, FC Rostov ve Rusya Milli Takımı'nda görev aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI