Victor Ruiz'de son dakika

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Victor Ruiz, Slovan Bratislava mücadelesinde sakatlanmıştı.

Slovan Bratislava maçında sakatlanan İspanyol yıldızın Başakşehir’e karşı oynaması zor. Vida da cezalı olduğu için stoper kâbusu patlak verdi. Avcı’nın, defansın ortasında Necip ile Rebocho’ya görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta sakatlık kâbusu bitmek bilmiyor. Sezon başında sakatlık yaşayan Gökhan, Ljajic, Oğuzhan, Dorukhan, Karius, Atiba ve Burak Yılmaz’a Roco’dan sonra şimdi de Victor Ruiz eklendi.

Slovan Bratislava ile Avrupa Ligi’nde oynanan karşılaşmada kasığından sakatlanan İspanyol savunmacıda yırtık şüphesi var. MR sonuçları beklenen Ruiz’in, Pazartesi Başakşehir maçına yetişmesi çok zor.

Kartal’da diğer stoper Vida ile onların yerine oynayabilen Elneny de cezalı. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın stoperde Necip ve Rebocho’yu oynatacağı bildirildi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI