Victor Ruiz'in yerine kim forma giyecek?

Beşiktaş'ta gündem seçim ama futbol takımı da Cumartesi günü Ankaragücü ile önemli bir mücadele verecek.

Beşiktaş'ta Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak maç öncesinde Victor Ruiz'in yerini dolduracak isim merak ediliyor.
Zorlu Ankaragücü deplasmanı öncesinde Victor Ruiz’in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması Abdullah Avcı’nın planlarını bozdu... tecrübeli teknik adam; Ankaragücü, Braga ve hayati Galatasaray derbisinde İspanyol stoperin yerine kimi oynatacağı konusunda kararsız kaldı. Bu sezon hiç forma vermediği Enzo Roco ile Ruiz’in yokluğunda oynattığı Necip Uysal üzerinde durduğu bildirildi. 

ORMAN SON KEZ TAKIMLA ANKARA’YA GİDECEK
Fikret Orman, Beşiktaş’ın başında başkan olarak son kez A.Gücü maçında protokol tribünde yer alacak… Orman’ın takımla beraber Ankara’ya gideceği ve yine takımla beraber döneceği öğrenildi. Orman’ın maçtan önce takımla bir konuşma yaparak kendilerine yaşattıkları sevinçler için teşekkür edeceği de gelen bilgiler arasında.
Bu arada Abdullah Avcı’nın da milli arada oyuncularını, “bu başkanımızın son maçı olacak. Kendisine bir galibiyetle vefa etmek bizim vazifemiz. Herkes sahada yapabileceğinin en iyisini yaparak, Başkan’a güzel bir hediye verelim” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI