Beşiktaş'ın forvet transferi için ilgilendiği Dusan Vlahovic ile ilgili Juventus'ta yeni bir dönem başladığı ifade ediliyor. İtalyan medyasına göre, Sırp forvetin kulübüyle görüşmeleri yeniden başlattığı belirtiliyor.
Vlahovic'in sözleşmesinin 30 Haziran'da sona ermiş olmasına rağmen, taraflar arasındaki ilişkinin tamamen kopmadığı öne sürülüyor. Kulüpten resmi bir veda açıklaması yapılmaması ve oyuncunun da ayrılıkla ilgili bir mesaj paylaşmaması, olası bir uzlaşma ihtimalini gündeme getiriyor.
Juventus'taki yönetim değişikliklerinin de sürece etki ettiği kaydedildi. Damien Comolli'nin kulüpten ayrılması ve Giovanni Carnevali'nin başa geçmesiyle birlikte, kulübün daha dikkatli bir yaklaşım benimsediği ifade ediliyor. Carnevali'nin, Vlahovic ile ilgili konuyu tamamen kapatmaktan kaçındığı ve oyuncuya gelecek tekliflere açık olduğu belirtiliyor.
Luciano Spalletti'nin de Vlahovic ile iletişimini sürdürdüğü ve son günlerde doğrudan bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi. Spalletti'nin bu görüşmede forvetin yeteneklerine olan inancını dile getirdiği ve oyuncudan pozisyonu yeniden değerlendirmeye açık olmasını istediği aktarıldı. Vlahovic'in Juventus yönetimiyle bir araya gelme isteği de, önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmenin yeni bir anlaşma için zemin oluşturup oluşturmayacağını belirlemesi açısından kritik önem taşıyor.





.png)













