Weghorst’un eşi bunu da yapmış!

Kasımpaşa maçında taraftara veda eden Hollandalı yıldızın ayrılık kararının perde arkası... (BJK Haber)

Bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından eşi Nikki van Esch Weghorst İstanbul’a gelmeyi hiç istemiyordu. Menajeri kulüp aramaya başladı. Dünya Kupası’ndan sonra vatandaşı Erik Ten Hag kendisini aradı. Teklife ‘evet’ derken eşi hemen Manchester şerine gidip Erik Ten Hag’ın oturduğu semtten ev tuttu.

Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçında taraftara veda eden Wout Weghorst kariyerine Manchester United’da devam etmeye hazırlanırken ayrılık kararının perde arkası netleşti. 18 Ağustos’ta Daantje ismini verdikleri kızının dünyaya gelmesinin ardından eşi Nikki van Esch Weghorst, İstanbul’a gelmeyi hiç istemedi. Bu nedenle transfer de uzarken aile daha sonra Türkiye’ye gelse de adaptasyon sürecini bir türlü atlatamadı. Bu durumdan rahatsız olan Weghorst menajerinden kendisine kulüp bulmasını istedi.

Katar dönüşü temasa geçildi

İlk başta arayışlardan olumlu sonuç çıkmazken Hollanda’nın Dünya Kupası’ndan elenmesinin ardından ManU’nun hocası Erik ten Hag direkt golcü futbolcuyu aradı. İkili Hollanda’nın Haagsbergen kasabasında bir araya gelirken Hag vatandaşına Ronaldo’nun ayrılığı sonrası kendisini takımda görmek istediğini, “Evet” demesi durumunda kulüplerin anlaşmaya hazır olduğunu iletti. Wout Weghorst teklifi kabul ederken eşi de hemen Manchester kentine gidip Erik Ten Hag’ın semtinden ev tuttu, hatta taşındı.

Golcü İstanbul’a dönünce siyah beyazlı kulübün başkanü Ahmet Nur Çebi ile özel görüşme yaptı. Kariyerine Türkiye’de devam etmek istemediğini ve ailesi ile bir karar aldığını ifade eden Weghorst ara transfer döneminde ayrılmak istediğini söyledi. Çebi’nin ise oyuncuya konuyla ilgili olarak yorum yapmayıp, “Durumu teknik ekip ve yönetim ile paylaşayım. Ayrıca kulübün ile de temas kurulur, gereken yapılır. Sen şimdi işine odaklan’ yanıtı verdiği öğrenildi. 

Hürriyet

Weghorst Ailesinin servetiyle gündem olmuştu 

Beşiktaş'ta yaklaşık 4 ay forma giyen Weghorst, petrol zengini bir ailenin veliahtı... Wout'un aile şirketinde çalışmayıp futbola odaklanması dikkat çekici... 

1.97 boşundaki Weghorst'un hayat hikayesi ise sıradışı... 

PETROL ZENGİNİ

Wout Weghorst, futbol tarihinin en sıra dışı yaşam öykülerinden birine sahip. Hollanda'da 130 benzin istasyonu bulunan bir ailenin oğlu olan Wout Maria Weghorst'un anne babası, çocuklarının üniversite eğitimi alıp şirketlerinde çalışmasını istiyordu. Bu arada altyapısında oynadığı takımların bazı antrenörleri de kendisine futbolda iyi yerlere gelemeyeceğini söylüyordu. Ama Wout Weghorst vazgeçmedi ve adından söz ettiren bir golcü haline geldi.

4 ÇOCUKTAN SADECE BİRİ ŞİRKETTE ÇALIŞIYOR

Life Blogger sitesinde yer alan habere göre, Wout Weghorst'un büyükbabasının kurduğu aile şirketi, Hollanda'da akaryakıt ve gaz perakendeciliği işini yapıyor. Wout'un ebeveynleri Astrid ve Frans ise evlatlarının şirkette çalışmasını istiyor. Ancak 4 çocuktan sadece biri şirkette çalışmayı kabul ediyor.

Mal varlığı akıllara durgunluk verdi! Beşiktaş'la yollarını ayıran Weghorst aynı zamanda petrol zengini... 

WOUT'UN YÜKSELİŞİ

Willem formasıyla adından söz ettirmeye başlayan yıldız oyuncu, kariyerinde adım adım yükseldi. İlk yıllarında antrenörleri tarafından beğenilmeyen oyuncu, kendini geliştirdi ve Avrupa futbolunda yer edindi. Wolfsburg ve Burnley formalarıyla gollerini sıralayan 1.97'lik yıldız yeni sezonda Beşiktaş'ın ardından Manchester United formasını giyecek.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI