West Ham'dan, Beşiktaş'a Masuaku yanıtı

West Ham yönetimi ise DR Kongolu oyuncu için Beşiktaş’ın ödemeyi taahhüt ettiği tüm rakamı tahsil edeceği bilgisini verdi.

Arthur Masuaku'nun bu sezonki performansının rahatsızlık verdiği belirtildi. Ayrıca takım içindeki arkadaşlık konusunda da sorun yarattığı belirtildi. Bu şartlarda kendisiyle devam edilmesinin düşünülmediği hatırlatıldı. 

West Ham yönetimi ise DR Kongolu oyuncu için Beşiktaş’ın ödemeyi taahhüt ettiği tüm rakamı tahsil edeceği bilgisini verdi. Siyah-beyazlılara ise eğer Masuaku’da çok büyük zarar edilmesi istenmiyorsa kendilerine ikinci bir takım bulunması konusunda yardım edilmesi tavsiyesinde bulunuldu. 

Eğer sezonun geri kalanı için Masuaku için bir takım bulunamazsa West Ham’da a takıma alınmayacağı rezerv takıma gönderileceği iletildi. Bu durumda tüm ödeme sorumluluğunun Beşiktaş’ta olacağı bilgisi verildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI