Yeni golcü belli oldu... Weghorst, Sörloth derken

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş forvetini buldu! Weghorst ve Sörloth derken imza an meselesi... İşte detaylar... (BJK Haber Transfer)

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...  Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, öncelik verdiği forvet bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor. Weghorst'la anlaşmasına karşın Hollandalı golcünün transferini bitiremeyen ve Sörloth için de çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda gündeme sürpriz bir isim geldi. Eğer mali koşullar oluşturulursa, yıldız golcünün transferi bitirilecek. İşte günün Beşiktaş transfer haberleri...

Forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, birçok önemli isimle görüşmelerini sürdürüyor. Wout Weghorst ve Aleksandar Sörloth dışındaki adaylarla da görüşeceğini açıklayan siyah beyazlılar, yeni forvetini İtalya'da buldu.

"WEGHORST'LA ANLAŞTIK AMA..."

Dün yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, "Weghorst ile ilgili olarak kendisinden olumlu bir cevap alamadık. Ekonomik olarak el sıkıştık. Sadece ailevi süreci ve kendisinin de tahmin ediyorum bazı kulüplerden teklifler var.

Kendisine Sayın Ceyhun Kazancı ile başka futbolcularla da ilgilendiğimizi, başka forvet alternatiflerimiz olduğunu ilettik. Kendisi olumlu döndüğünde, başka biriyle sözleşme yapmadıysak önceliği ona veririz. Bugünden itibaren görüşmelerimizi başlattık. Ya nasip diyeceğiz. Weghorst'tan önce biriyle anlaşırsak olmaz, anlaşmazsak Weghorst olur." ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklama sonrası alternatifleriyle de görüşmeler gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, forvet transferi için rotayı İtalya'ya çevirdi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

beIN SPORTS'ta yayınlanan habere göre; teknik direktör Valerien Ismael'in yurt dışı hazırlık kampına kadar golcü oyuncu transferinin bitirilmesi yönündeki talebini karşılamaya çalışan siyah beyazlı idareciler, Avusturya Milli Takımı'nın tecrübeli forveti Marko Arnautoviç için temaslara başladı.

Bonservisi İtalya temsilcisi Bologna'da bulunan 33 yaşındaki Marko Arnautoviç, geride kalan sezon 33 Serie A karşılaşmasında sahaya çıkarken, 14 gol ve 1 asistlik hücum performansı sergiledi.

Kulübü Bologna ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve bonservis bedeli 6 milyon Euro civarında olan Marko Arnautoviç'in mali koşullar uygun olduğu takdirde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI