Yeniden Loris Karius

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius adeta yeniden doğdu.

Beşiktaş’ın sezon başında Liverpool’dan iki sezonluğuna kiraladığı Loris Karius, son haftalardaki performansı ile göze girdi. Özellikle sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Alman kaleci, yediği hatalı gollerden dolayı taraftarların tepkisini almıştı.

Loris Karius’u Şenol Güneş de eleştirmişti

Öte yandan Şenol Güneş de Konyaspor ile oynanan lig maçından sonra ‘Karius çok donuk. Takıma elektriği tam oturmadı. Tolga Zengin olsa hemen oynatırdım’ eleştirilerini getirdiği Karius, sonraki haftalarda kendini toplamaya başladı.

Başakşehir maçında panterleşti

Cumartesi akşamı Vodafone Park’ta Başakşehir ile oynanan maçta kritik kurtarışlara imza atan Alman kaleci, ilk yarıda 3 net gol pozisyonunu çıkardı. İkinci yarı da Karius, birkaç pozisyonda ayakta kalarak takımın üç puanı kazanmasını sağlayan isimlerden birisi oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI