Yenileceksen Böyle Yenil!

İlk devreyi izlerken hem keyiflendim, hem de gurur duydum. Bu gerçek bir futbol resitaliydi. Ruh, mücadele , futbolun güzellikleri Beşiktaş'ın yansıttıklarıydı. .. Beşiktaşlı eski yönetici Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı...

Yenileceksen Böyle Yenil! 

Ajax karşısında Beşiktaş; harika bir 45 dakika oynadı. 

İlk devreyi izlerken hem keyiflendim, hem de gurur duydum. 
Bu gerçek bir futbol resitaliydi. Ruh, mücadele , futbolun güzellikleri Beşiktaş'ın yansıttıklarıydı. 

Rosier-Ghezzal ikilisi tıpkı geçen sezonki gibiydi. Pjanic yine bir maestro ustalığıyla harika ara paslarıyla hem savunmayı rahatlattı hem de hücuma güç kattı. 

Kalede Mert  kalesinde güven verirken, topu hızla tam ayağa paslarla Ajax'ı deli etti. Ah Larin ah, son vuruşlarda biraz dikkatli olsa ilk yarı en az 3 farkla biterdi ama ona da kızamıyorum. 
Beşiktaş'a geldiğinden bu yana en iyi futboluna ortaya koyan Kevin N'Koudou'ya ayrı bir parantez açalım. Fransız yıldız süper ötesiydi. 
Sahanın her yerinde vardı. savunmaya koştu, hücumda al da at dercesine harika paslar, yıkıcı ortalar yaptı. 

Ajax bugün dünyanın en iyi takımlarından biri olarak kabul ediliyorsa dün Beşiktaş da son yıllardaki en güzel gösterisini ortaya koydu. Ama ilk yarıda... 

İkinci yarı Beşiktaş sezon başından bu yana süren hastalığına büründü. Savunma göbeğinde öyle boşluklar verildi ki golleri de ikram ettik. Sergen Hoca buna ne zaman çare bulacak çok merak ediyorum. Hep söylüyorum hocam neden Necip stoperde değil? 

Tabii takımın ikinci yarıda bu kadar oyundan düşüşü de gözlerden kaçmaması gereken bir üzücü bir detay! 

Ajax oynadığı ilk 5 maçta dün ilk defa bu kadar zorlandı. Sıfır borçlu altyapı patentli oyunculardan kurulu bir takım. Harika hücum varyasyonları var. 

Ben dün geceki Beşiktaş'tan keyif aldım. Yenileceksen böyle yenilsinler canımı yesinler. 

Bosnalı hakem de oyunu güzelleştiren önemli etkendi. 


Bir konuda üzüntülerimi belirtmek istiyorum. 
Dün çok güzel bir Şampiyonlar ligi maçı izledik ama tribünlerde 8 bin taraftar vardı. Taraftarın hakkını verelim takımı çok iyi desteklediler. 
Düşen ülke futbolumuzun puanı yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde belki uzun yıllar bir Türk takımı olmayacak. Beşiktaş camiası olarak  dün tribünleri doldurmalıydık. 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI