Yönetime çarpıcı rapor... Beşiktaşlı yöneticiler mest oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı’nın Siyah-Beyazlı takımla ilgili sunduğu rapor memnuniyetle karşılandı

Beşiktaş’ta yönetiminin 3 yıllığına prensip anlaşmasına vardığı Abdullah Avcı’nın yönetime sunduğu takımla ilgili raporun detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hafta içinde Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelen başarılı teknik adam, yöneticilere geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirmişti.

Abdullah Avcı’nın raporu memnuniyetle karşılandı

Sabah’ta yer alan habere göre Beşiktaş’la 3 yıllığına anlaşan başarılı teknik adam, Başakşehir’de şampiyonluğu kaçırdığı üst üste iki sezonda elindeki yaşlı kadronun dezavantajını son haftalara girilirken fazlasıyla yaşamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, siyah-beyazlı takımındaki görevine ‘takımı gençleştirme’ hedefiyle başladı. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Bu takım yaşlı, gençleştirmemiz lazım” diyen Avcı’nın 28 olan yaş ortalamasını 25’e çekmeyi planladığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının bu düşüncesi, yönetim tarafından da memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Avcı, ayrıca BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde altyapıya ayrılan bölümlerin genişletilmesini ve scout ekibinde görev yapanların sayısının artırılmasını talep etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI