Al-Musrati transferi için yenir yutulamayacak sözler

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından yönetimi sorgulayan önemli bir paylaşım yaptı.

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından yönetimi sorgulayan önemli bir paylaşım yaptı. Transferle ilgili bazı soruları dile getirerek şeffaflık çağrısı yaptı. İşte Tekinoktay'ın paylaşımı:

"Beşiktaş yönetiminden birilerinin şu sorulara cevap vermesi lazım...

Sanırım ilk olarak sevgili Feyyaz verebilir...

1- Al-Musrati, Braga ile 31 Temmuz 2020'de 4 yıllık bir anlaşma imzalamıştı... Satın alma opsiyonunu ilk maçta kullandığımız Al Musrati bu Temmuz 'da serbest mi kalacaktı? (SportDay Ocak'ta böyle duyurmuştu.)

2-Yunan basını; "Olympiacos, yazın serbest kalacak olan Braga'nın Libyalı oyuncusu Al Musrati ile sözlü anlaşmaya vardı. Son dakikada ne değişti de Pire'ye gelmedi" Diye 19 Ocak'ta sormuş. (Not: O dönem Olympiacos'un hocası Jorge Mendes'in kadrolu bir diğer hocası Carlos Carvalhal idi.)

3- Beşiktaş tarihinin rekor transferini yaparken Braga; bizim PSG'den kiralayacağımız Cher Ndour'u Al Musrati'nin yerine bedavaya kiraladı. (Ndour'un 4 milyon euro satın alma rayici vardı). I. Not: 4 Ocak'ta Hasan Arat Ndour'i getiriyor haberleri duyurulmuştu. II. Not: PSG'nin Katar'lı sahibi Al Nasser Braga'nın %21'i satın almıştı.

4- 28 yaşına giren Al Musrati'yi almadan önce oyuncunun sadece bu sezon Braga'da 12 maçı sakat olduğu için kaçırdığını biliyor muydunuz?

SONUÇ: - 4 Ocak'ta bize geleceği açıklanan Ndour 29 Ocak'ta Braga'ya bedavaya gitti. - 4 Ocak'ta Olympiacos'a gideceği açıklanan Al Musrati Braga tarafından 9 Şubat'ta İstanbul'a gönderildi. - 12 Şubat'ta Kayserispor ile 0-0 berabere kaldığımız maçtan hemen sonra 6 aylığına 1 milyon euro'ya kiralanan Musrati'nin 11 milyon euroluk satın alma opsiyonu kullanıldı.

Şimdi hoca + ekibi + yapılan 4 ara 'FIRSAT' transferlerinin bonservisler ve ödecek maaşlarının toplamı 50 milyon euro'yu buldu mu, bulmadı mı?

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI