Alimpijevic: Gurur verici

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında Beşiktaş Emlakjet, sahasında konuk ettiği Reeder Samsunspor'u farklı bir skorla yenerek ligi üçüncü sırada tamamlamayı garantiledi.

Beşiktaş Emlakjet, Reeder Samsunspor'u Farklı Geçerek Ligi Üçüncü Sırada Bitirmeyi Garantiledi

Beşiktaş Emlakjet başantrenörü Dusan Alimpijevic, maç sonrası yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Mutluluk Dolu Bir Zafer"

"Çok mutluyum. Bugün özellikle oyuncularım için çok mutluyum. Bu durum onlar için kolay olmadı. Genç oyuncularımızla birlikte sahaya çıktık. Bazıları bizimle antrenman yapıyorlar. BGL'de çok yetenekli bir koçları var ve yarı final oynuyorlar. Onları izlerken gerçekten keyif aldım. Normal sezonu 21 galibiyetle tamamladık ve takımımın başarısından gurur duyuyorum. Ancak, bu başarının devamını getirmek için çalışmamız gerekiyor."

"Playoff'a Odaklanıyoruz"

"Önümüzdeki günlerde Playoff'ta ilk maçımızı oynayacağız. Bu arada ekstra çalışma ve hazırlık yapma fırsatımız olacak. Playoff'a hazır olmak için çok çalışmak istiyoruz ve bu hedef doğrultusunda kararlıyız."






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI