Aziz Akkaya: Tarih şampiyonu yazar

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, FIBA Avrupa Kupası finali rövanş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, FIBA Avrupa Kupası finali rövanş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Akkaya'nın açıklamaları:

"Tarih şampiyonları yazıyor, finali yazmıyor"

Akkaya, takımın London Lions'a karşı kazanacağına inandığını belirterek, "Tarih şampiyonları yazıyor, finali yazmıyor. Kupaya 40 dakika kaldı. Kupayı kazanıp Türkiye'ye dönmek istiyoruz. Bütün branşlarda oynadığımız bence en önemli final. Tarihimize, kulübümüze böyle bir kupayı hediye etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Eurocup boyunca oynadığımız en kötü maçı oynadık"

İlk maçta yedi sayı farkla kazanmalarına rağmen takım olarak kötü bir performans sergilediklerini belirten Akkaya, "Bence Eurocup boyunca oynadığımız en kötü maçı oynadık. Buna rağmen 7 sayıyla galip geldik. Maçın içinde bir ara 18 sayı öne geçtik, herkes 18 sayıdan buraya geldiği için karamsarlık içinde. Gerçekten çok iyi oynamadık, takımımız da bunun farkında. Karşı takımı iyi analiz ettik." şeklinde konuştu.

"İlk maçta takım çok yorgundu"

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Akkaya, "İlk maçtan önce 6 günde 4 maç oynadık. Gerçekten ilk maçta takım çok yorgundu. İlk maçtan sonra eleştiriler oldu ama bizim takım bugüne kadar böyle geldi. Takımımızın karakteristiği bu çemberi bulunca topu potaya atan takım, hücum etmeyi seven, yeri gelince müdafaa yapmayı seven bir takım." dedi.

"İnşallah çifte bayram yapacağız"

Son olarak Beşiktaş taraftarına seslenen Akkaya, "Herkes heyecanla bekliyor. Çok dua eden, kazanmamızı isteyen insanlar var. İnşallah çifte bayram yapacağız. Bayramın birinci günü kupayı alıp taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz." diyerek taraftarlara umut verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI