Beşiktaş, Fransa'ya akacak!

Beşiktaş Yönetimi Özel Uçakla Bourg Karşılaşmasına Gidiyor

Beşiktaş'ın Bourg Karşılaşması İçin Özel Uçak Kaldırma Kararı

Yönetim Tarafından Alınan Özel Karar

Siyah beyazlı yönetim, BKT EuroCup'ta finale çıkacak takımın belirleneceği 3. maç için özel uçak kaldırma kararı aldı. Yönetici Özkan Arseven, taraftarların yoğun ilgisiyle birlikte özel sefer düzenleneceğini açıkladı.

Taraftarın Yoğun İlgisi

Beşiktaş Basketbol Takımı'nın basketboldan sorumlu yöneticisi Özkan Arseven, Fransa'daki yarı final 3. maçı için taraftarların gösterdiği yoğun ilgiyi vurgulayarak, özel uçak kaldırma kararı alındığını duyurdu.

Finale Kalınırsa Prim Verecek

Siyah beyazlı yönetim, finale kalınması halinde takıma toplam 100 bin dolar prim vereceğini duyurdu. Bu kararla futboldaki hayal kırıklığını basketbolda Avrupa kupası kazanarak telafi etmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ın Hedefi: Final Biletini Kapmak

Heyecan Dorukta

Yönetici Arseven, başantrenörleri Dusan Alimpijevic'in iddialı olduğunu belirterek, tüm imkanları seferber edeceklerini ifade etti. Taraftarların büyük ilgisi, heyecanı doruğa çıkardı.

İddialı Adımlar

Siyah beyazlıların, Bourg Basket'i yenerek final biletini kapma hedefi için attığı iddialı adımlar, taraftarları da heyecanlandırıyor. 

Hürriyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI