Alimpijevic: EuroLeague beni heyecanlandırıyor

Beşiktaş Emlakjet koçu Dusan Alimpijevic'ten çarpıcı sözler...

Beşiktaş Emlakjet Koçu Dusan Alimpijevic'ten Maç Sonu Değerlendirme

Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup yarı final serisinin ikinci maçında sahasında JL Bourg'u mağlup ederek eşleşmede durumu 1-1'e getirdi. Maçın ardından Beşiktaş Emlakjet koçu Dusan Alimpijevic, basın toplantısında görüşlerini paylaştı.

Atmosfer ve Takımın Performansı

Alimpijevic, maçtaki atmosferin muhteşem olduğunu ve taraftarların desteğiyle oyuncuların müthiş bir mücadele ruhu sergilediğini belirtti. İlk yarıda yaşanan baskıya rağmen takımın istikrarlı bir performans gösterdiğini ve oyuncuların kahraman gibi oynadığını vurguladı. Ayrıca, maç esnasında bayılan Matt Mitchell'ın cesaretinin takdire değer olduğunu ve takımın kazanmasına katkı sağladığını ifade etti.

Mitchell'ın Durumu ve Maç Sonrası Hazırlıklar

Koç, Matt Mitchell'ın durumunun şu anda iyi olduğunu ancak tedbir amaçlı olarak hastanede kalacağını açıkladı. Oyuncunun yaşadığı talihsizliklerin sporun bir parçası olduğunu ve takımın üçüncü maça hazırlıklarını en iyi şekilde yapacaklarını belirtti.

Bourg ve Üçüncü Maç

Alimpijevic, JL Bourg'un üçüncü maçta daha fazla baskı altında olacağını ve Beşiktaş'ın kazanmak için en iyi şekilde hazırlanacağını söyledi. 'Kazan ya da eve dön' maçlarını sevdiğini ve takımının üçüncü maça hazır olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'ın Hedefleri

Koç, Beşiktaş'ın EuroLeague'e geri dönme ihtimalinden heyecan duyduğunu ve bu konuda kulübün ve kendisinin aynı hedeflere sahip olduğunu belirtti. İlk yılında Beşiktaş'ta harika işler başardıklarını ve bu başarıyı devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Alimpijevic, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve taraftarlarla özel bir bağ kurduğunu dile getirdi. Yakın zamanda kulüple ilgili bazı gelişmeler olabileceğini ve bu durumun taraftarlarla olan özel bağından kaynaklandığını söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI