Arat: Bulunduğumuz yer aynı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan çarpıcı sözler...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nun daha erken bir tarihte yapılması için imza veren kulüplere saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Kendilerinin de imza verdiğini hatırlatan Arat, “Beşiktaş her şeyden önce sözünü tutar. Beşiktaş, Kulüpler Birliği’nde söz verdi, bu sözünü tuttu. Bunun demokratik ve samimi bir hareket olduğunu düşünüyorum.

"AMACIMIZ ÇOK ADAYLI SEÇİM OLMASI"

İmza verene de vermeyene de aynı saygıyla yaklaşmak lazım. Verilen imzaları ciddiye almak gerekiyor. Bu kadar kulüpten bu kadar imza veriliyorsa çok ciddiye almak lazım. İmzaları küçümsememek lazım. Beşiktaş olarak bulunduğumuz yer aynıdır. Çok adaylı bir seçim olsun. Kurullar seçilerek gelsin. Böyle demokratik istekler her zaman faydalıdır” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI