Beşiktaş, Fenerbahçe'yi yenerse...

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon oynadığı 3 derbiyi de kaybetmesinin ardından cumartesi günü Fenerbahçe'yi yenerek kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon oynadığı 3 derbiyi de kaybetmesinin ardından cumartesi günü Fenerbahçe'yi yenerek kötü seriyi sonlandırmak istiyor. Takımın başında yer alan Serdar Topraktepe'nin ilk büyük sınavı olacak bu mücadele öncesinde Kartal, galibiyet hedefliyor.

Topraktepe kazanmaya odaklandı 

Topraktepe'nin heyecanı ise oldukça yüksek. Daha önce ligde Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden ve Türkiye Kupası yarı final ilk maçında berabere kalan takımını idare eden Topraktepe, bu önemli karşılaşmada başarılı olmayı amaçlıyor. 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle bu sezonki en yüksek gol ortalamasına ulaşan Topraktepe, kariyeri için önemli bir adım atmak istiyor.

Gözler Muçi'de 

Öte yandan, Kartal'ın Arnavut yıldızı Muçi de Fenerbahçe derbisinde önemli bir rol üstlenecek. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, golcülüğüyle dikkat çekiyor ve bu maçta takımına katkı yapmayı hedefliyor.

Semih Kılıçsoy sahada 

Beşiktaş'ta dikkat çeken bir diğer isim ise Semih Kılıçsoy. Sakatlığını atlatan genç oyuncunun, derbide sahaya çıkması bekleniyor. Bu sezon önemli bir performans sergileyen Semih, takımın hücum gücüne büyük katkı sağlıyor.

Heyecan dorukta 

Son maçlarda gözlemlenen beraberliklerin ardından Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi oldukça heyecanla bekleniyor. İki takım arasında oynanan son 10 mücadelede 5 beraberlik yaşanırken, Kartal'ın 19 golüne karşılık, Kanarya 17 gol attı. Kadıköy'deki son 5 maçta ise ev sahibi takımın sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye bileniyor 

Beşiktaşlı futbolcuların, antrenmanlarda oldukça neşeli oldukları gözlemlendi. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmalar, kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla idman sona erdi.

Fotomaç 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI