Çarşı'dan Ebrar Karakurt'a pankart

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'dan Ebrar Karakurt'a özel pankart

Beşiktaş  Çarşı Grubu, Ebrar Karakurt'un ekibi Lokomotiv Kaliningrad'ın Dinamo Ak Bars'ı 3-0 yendiği maçta salona pankart astı. 

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'dan Ebrar Karakurt'a özel pankart

Rusya Ligi final serisi üçüncü maçında Lokomotiv Kaliningrad evinde Dinamo Ak Bars'ı ağırladı. Maçı 3-0 kazanan Ebrar Karakurt'un ekibinin salonundaki bir pankart ise dikkat çekti. 

"Beşiktaşımızın gururu Ebrar Karakurt"

Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Ak Bars'ı mağlup ettiği maçın ardından Rusya Ligi final serisinde 2-1 öne geçti. Maçta ise Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın Kaliningrad salonuna astırdığı pankart dikkat çekti. Çarşı'nın Ebrar Karakurt'a özel hazırlanan pankartında "Beşiktaşımızın gururu Ebrar Karakurt" ve "Çarşı - İstanbul" ifadelerine yer verildi. 


Karakurt'tan Ak Bars'a 18 sayı!

Ebrar Karakurt, eski Fenerbahçe Opet başantrenörü Zoran Terzic'in çalıştırdığı Dinamo Ak Bars karşısındaki üç sette de sahadaydı. Milli voleybolcu, ekibi Kaliningrad'a 18 sayı ve 2 blok katkısı sağlarken 3 servis ve 2 hücum hatası yaptı ve 4 kez bloklandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI