Feyyaz Uçar: Artık yeter!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan çarpıcı açıklama...

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Uçar'ın yaptığı açıklamalardan bazı detaylar şu şekilde:

Feyyaz Uçar, hakem kararlarını eleştirerek sözlerine başladı. Geçen hafta penaltı olmasına rağmen VAR'ın çağrılmamasını ve bu hafta VAR'ın geri dönmesini anlamadıklarını ifade etti.

"Yine Metin Tokat!"

Uçar, VAR ve AVAR sisteminde neler olduğunu anlamadıklarını belirtti ve bu sistemde geri dönüşler için hakemlere aldatmaya yönelik hareket ya da elle oynama gibi durumların olması gerektiğini ifade etti. Ancak bu durumların maçta yaşanmadığını vurguladı.

Hakem Serkan Tokat'ın VAR'da görev aldığını belirten Uçar, bu hakemle ilgili şikayetlerini dile getirdi. Ayrıca Metin Tokat'ı hatırlatarak Beşiktaş'a karşı hakem hatalarına dikkat çekti.

"Bu hakemlerden kurtulalım!"

Feyyaz Uçar, hakemlerden kurtulma çağrısı yaparak, geçmişte yaşanan haksızlıkları hatırlatarak, "Şu hakemlerden kurtulalım" dedi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu, oyuncularının yaşadığı sakatlık ve hakem kararlarına karşı serzenişte bulunarak, "Artık yeter, sabır taştı" ifadelerini kullandı.

Uçar, Beşiktaş'ın hakeme ihtiyacı olmadığını vurgulayarak, bu hafta içinde yönetim kuruluna brifing sunacaklarını ve hakem istatistiklerini paylaşacaklarını belirtti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın "artık yeter" dediğini aktaran Feyyaz Uçar, önümüzdeki günlerde başkanlarıyla hakemlerle ilgili toplantı yapacaklarını ve duruma çözüm arayacaklarını söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI