6 yabancıyla yollar ayrılıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, ara transfer döneminde çalışmalarını hızlandırdı. (BJK Haber transfer) 

N'KOUDOU SEZON SONUNDA BOŞTA

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Georges Kevin N'Koudou'nun da sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kamerunlu oyuncu bu sezon 21 maçta süre aldı ve 5 gol ile 1 asist üretti. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin Euro olarak gösteriliyor.

Sezona Valerien Ismael’le giriş yapan Beşiktaş’ta işler istendiği gibi gitmeyince Şenol Güneş göreve getirilmişti. İyi bir seri yakalamasına rağmen son 2 maçta 5 puan kaybeden takım, Türkiye Kupası’nda havlu atmasının ardından Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında da büyük yara aldı. Bu gelişme sonrasında yeni sezon planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Kara Kartal’da kadronun büyük bir bölümünün değişmesi planlanıyor.

Bu doğrultuda sözleşmesi sezon sonunda bitecek yabancı oyuncuların neredeyse tamamıyla yollar ayrılacak. Savunmadaki eksik ve formsuz oyuncular sebebiyle görevi devralan Welinton Souza başta olmak üzere, Kevin N’Koudou, Josef de Souza ve Atiba Hutchinson’ın kontratları uzatılmayacak. Atiba’nın teknik ekibe dahil olması bekleniyor.

Yıldız futbolcu serbest kalacak

Büyük umutlarla takıma kiralık olarak kazandırılan Dele Alli ve Nathan Redmond’ın da kontratlarının yenilenmesi beklenmiyor. Dele’nin sözleşmesindeki 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu kullanılmayacağı için İngiliz oyuncu, lig bitimiyle Everton’a dönecek. Southampton’la kontratı sona erecek olan Redmond ise boşa çıkacak.

Masuaku’yla devam...

West Ham United’dan kiralanan Arthur Masuaku’nun ise satın alma opsiyonu kullanılacak. Romain Saiss ve Jackson Muleka’nın durumlarına sezon sonunda bakılacak. Şu anda kadroda kalması garanti olan diğer yabancılar ise; Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Gedson Fernandes, Valentin Rosier, Amir Hadziahmetovic...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI