Nuri Şahin'den, Beşiktaş'a yanıt

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan ayrılan ve Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin ile temasa geçmişti.

Beşiktaş'ta Fernando Santos Sonrası Teknik Direktör Arayışları Sürüyor: Nuri Şahin Görüşmesi Sonuçsuz Kaldı

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan ayrılan ve Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin ile temasa geçmişti. Ancak yapılan görüşmeden olumlu bir sonuç alınamadığı bildirildi.


Arat'ın gönlü yabancıda  

Hasan Arat'ın açıklamalarına göre, yeni teknik direktörün yüzde 50 olasılıkla yerli veya yabancı olabileceği belirtilmişti. Ancak Arat'ın öncelikli tercihi yabancı bir teknik direktörden yana.

Beşiktaş başkanının, Fernando Santos öncesi görüşülen teknik adamlarla tekrar temasa geçmeyeceği vurgulandı. Dolayısıyla tekrar önerilen Giovanni van Bronckhorst'a Beşiktaş'ın şimdilik sıcak bakmadığı ifade edildi.


Sergen Yalçın ismi ağırlık kazanıyor 

Yerli teknik direktör konusunda ise Sergen Yalçın'ın öne çıktığı belirtiliyor. Sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılma kararı alan Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a dönme fikrine sıcak olduğu bildirildi.


Bir yönetici "Şenol Güneş" dedi

Siyah beyazlı kulübün yöneticilerden sadece bir ismin tercihini daha önce iki dönem Beşiktaş'ı çalıştıran ve ikiz kez şampiyonluk sevinci yaşatan Şenol Güneş'ten yana kullandığı vurgulandı. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI