Abdullah Avcı'dan yenilgi sonrası ilk açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivaspor yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Abdullah Avcı: "Akılla duyguyu karıştırdığımız bir oyun oldu. Liderle oynuyorduk kazanma arzusu ile duygumuz aklın önüne geçti. 6-8 tane direkt top atarsan karşı tarafa topu alamazsın. İkinci devrede aklı ortaya koymaya çalıştık.ilk devreyi 1-1 berabere bitirseydik daha organize olmayı düşünüyorduk. Taraftarın da bir an önce skorun gelmesini istemesi maçı kaotik ortama getirdi. Tabii taraftarın  Sivasspor'u tebrik ederiz. 

Akıllan duyguyu karıştırdığımız bir oyun bu. İkinci ayrının ilk maçı ve seyirci atmosferi var. Liderle oynuyorsun. Sivasspor beraber hareket eden bir takım. Tam bir geçiş oyunu takımı. Kendi sahandan 6 tane, 8 tane top atarsan ikinci topları alamazsın. Süre geçtikçe bu kez merkezden topu atmaya başladık. Bir an evvel gol atma isteği oyun aklımızın önüne geçti. Bu oyun bunu kaldırmaz" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI