Abdullah Avcı'nın 3'te 1'i Çıktı!

Beşiktaş yönetimi, artan borçlara çare olarak ortaya koyduğu 'Bırakmam seni'' kampanyasında şu ana kadar 10 milyon lira civarında para toplandığını açıkladı. Ancak bazı kongre üyeleri kampanyanın stratejisinin yanlış olduğunu belirterek, “15 günde Abdullah Avcı’nın parasının 3’te biri çıktı” serzenişinde bulunundu.

Beşiktaş yönetimi, artan borçlara çare olarak ortaya koyduğu 'Bırakmam seni'' kampanyasında şu ana kadar 10 milyon lira civarında para toplandığını açıkladı. Ancak bazı kongre üyeleri kampanyanın stratejisinin yanlış olduğunu belirterek, “15 günde Abdullah Avcı’nın parasının 3’te biri çıktı” serzenişinde bulunundu. 

Yeniçağ'den Serkan Talan'ın haberine göre, Beşiktaş yönetimi, özellikle korona virüs salgını nedeniyle maçların oynanamaması nedeniyle büyüyen mali krize çare olarak ‘Bırakmam Seni’ sloganıyla bir kampanya başlatıldı. Yaklaşık 15 gün önce başlatılan kampanya ile ilgili bilgi veren siyah beyazlı yönetim 10 milyon lira civarında para toplandığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, 26 Haziran 19.00 ila 23.00 saatleri arasında en fazla destekte bulunan ilk 11 taraftara, takımın Konyaspor maçında giydiği formaları hediye edeceğini açıklandı. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kampanyanın tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu; 

"Ekonomik anlamda bilindiği üzere bağış kampanyası ertelendi. Beşiktaş'ın zor durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. Taraftarımızın, camiamızın ısrarla 'Sayın Başkan bağış kampanyası istiyoruz, Beşiktaş'a destek vermek istiyoruz' söylemiyle oluşmuş bir bağış kampanyasıdır. Bu kampanyanın Beşiktaş'a büyük desteği olacağına inanıyorum. Bu destekle zor zamanı aşacağımızı... Beşiktaş'ımızın geleceğini tesis ederken, şeffaf olmaya dayalı bir sistem kurarken bu bağış kampanyasından gelecek gelirler vizyonumuza, ideallerimize destek olacaktır."

Beşiktaşlı taraftarların manevi desteğine de ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Çebi, "Her bir kuruşun yerinde harcanacağına kendim ve yönetim kurulu adına söz veriyorum'' ifadesini üstüne basa basa kullanmıştı. 

“KAMPANYA YANLIŞ STRATEJİ İLE BAŞLATILDI”

Beşiktaş yönetimi, kampanyada toplanan bağışın miktarından memnun olsa da kongre üyelerinin büyük çoğunluğu, ‘Bırakmam Seni’ sloganıyla başlatılan kampanyanın stratejisinin yanlış olduğu üzerinde duruyor. Kulüp içinden isimler, kampanyanın temelinde taraftarların kısa mesaj ile bağış yapmalarının olmasının ve kampanyanın bundan ibaret olduğunun zannedilmesi yüzünden toplanan paranın miktarının 10 milyon lira civarında kaldığını vurguluyorlar.

Beşiktaş kulübüne yakın isimlerden alınan bilgilere göre, birçok kongre üyesi, kampanyanın mali durumu iyi olan Beşiktaşlılara yönelik bir başlatılması gerektiğini ve taraftar mesajlarının ikinci adım olarak gerçekleşmesi gerektiği belirtiliyor. Siyah beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi yönetimine kampanya nedeniyle muhalif olan kongre üyeleri, “Eğer kampanya zengin Beşiktaşlılara yönelik başlatılsaydı, televizyondan canlı yayınlanacak bağış etkinliği yapılsaydı, 15 günde toplanan para en az 50 milyon lira olurdu” iddiasında bulundular. Bir başka kongre üyesi ise kampanyada toplanan paranın azlığına dikkat çekmek için “15 günde toplanan para Abdullah Avcı’ya ödenecek paranın 3’te biri ancak çıktı” serzenişinde .ulundu. 

‘BIRAKMAM SENİ’ KAMPANYASI

Beşiktaş taraftarlarının kulübün mali yapısına destek vermek için ‘Bırakmam Seni’ sloganıyla başlatılan kampanya ile taraftarların SMS atarak 20 liralık bağış yapmaları ön görülüyordu. Kampanyanın başladığı tarihte ilk 12 saatte 103 bin 364 mesaj atılmıştı.

Kampanyada şu ana kadar 10 Milyon TL'ye yakın para toplandı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI