Aboubakar geri dönüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Vincent Aboubakar ile ilgili önemli bir karar aldı. İşte detaylar (BJK Haber)

Fernando Santos'tan Aboubakar Kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Vincent Aboubakar ile ilgili önemli bir karar aldı. Buducnost ile oynanan hazırlık maçının ardından Aboubakar'a daha fazla forma şansı verme kararı verdi.


Taraftardan Protesto!

Sezon boyunca performansıyla beklenenin altında kalan Vincent Aboubakar, taraftarların eleştirilerine maruz kaldı ve hakkında ayrılık haberleri dolaştı.


Santos'un Memnuniyeti ve Kararı

Ancak Buducnost maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Aboubakar, Fernando Santos'un gözünde değer kazandı. Milliyet'in aktardığı habere göre, Santos, Aboubakar'ın performansından memnun kaldı ve tecrübeli futbolcuya sezonun kalan kısmında daha fazla şans vereceğini belirtti.


İstatistikler ve Sözleşme Durumu

Bu sezon tüm kulvarlarda 27 maça çıkan Aboubakar, 11 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Kamerunlu golcünün Beşiktaş ile 1+1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Milliyet





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI