Aboubakar'ın yerine o gelecek

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın geleceği hakkında büyük tartışmalar yaşanırken, siyah-beyazlılar alternatif bir isme yöneliyor.

Beşiktaş, Aboubakar Alternatifinde Karabağlı Olavio Juninho'ya Yöneldi

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın geleceği hakkında büyük tartışmalar yaşanırken, siyah-beyazlılar alternatif bir isme yöneliyor. Karabağ'ın Brezilyalı golcüsü Olavio Juninho, Beşiktaş'ın radarında.

Erken Başlayan Transfer Çalışmaları

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başladı ve özellikle Fernando Santos'un talebi üzerine forvet transferine ağırlık veriyor. Genel Koordinatör Samet Aybaba'nın arayışları sonucunda, Azerbaycan'da dikkat çeken bir isim bulundu.


Olavio Juninho'nun Dikkat Çekici Performansı

Karabağ'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen'e karşı gösterdiği dirençte ön plana çıkan isimlerden biri Olavio Juninho oldu. Beşiktaş, 27 yaşındaki Brezilyalı golcü için resmen adım attı ve transfer için harekete geçti.

Çok Yönlü Bir Oyuncu

Juninho, asıl olarak santrfor pozisyonunda oynasa da sağ ve sol kanatlarda da görev yapabiliyor. Bu çok yönlü yapısıyla Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı planladığı oyuncunun Karabağ'daki performansı dikkat çekici.


Transferde Bonservis Detayları

Karabağ'ın yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği belirtilirken, Beşiktaş'ın bu rakamı düşürerek oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi hedeflediği ifade ediliyor.

Kariyer İstatistikleri

Juninho, bugüne kadar forma giydiği 217 resmi maçta 44 gol ve 12 asiste imza attı.  

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI