Adem Ljajic'e yeni sözleşme

beşiktaş, Adem Ljajic'in sözleşmesini hazırladı.

Beşiktaş’ta yönetim, sezon başında satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna kattığı Adem Ljajic‘in sözleşmesini hazırladı. Sezonun ikinci yarısına damga vuran yıldız oyuncu ile önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalanacak.

Satın alınacak

Pazartesi akşamı Beşiktaş’ın deplasmanda Çaykur Rizespor’u yendiği maçta 2 gol atmasının yanı sıra 3 gol atan yıldız oyuncu adeta herkesi büyülemişti. Öte yandan Bursa’da hafta içinde birkaç etkinliğe katılan Başkan Fikret Orman da basın mensuplarının Ljajic’in sözleşmesini sorması üzerine şu cevabı vermişti: “Ljajic ile kontratımız var, Torino ile de anlaşmamız var. Yeniden görüşme yapacak bir şeyi yok. Onun için çok böyle, ‘aaa’ diyecek bir durum yok yani. Kontratı zaten yapmıştık geçen sezondan, önümüzdeki sezon kadro planlamasında Ljajic var”

İşte Adem Ljajic’in yeni maaşı

Star’da yer alan habere göre yönetim bu sezon 7 gol atıp, 8 asist yapan orta sahaya oyuncusunun 2.2 milyon euroluk ücretine de 500 bin euro zam yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI