Ankara'dan Çebi'ye rest

Beşiktaş'ın en çok kongre üyesi olan derneği olarak bilinin Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, kemal Erdoğan için ayağa kalktı.

Kongre çalışmalarını sürdüren mevcut Başkan Ahmet Nur Çebi, liste çalışmalarında soğuk terler döküyor. 

Eski başkanlar Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'a yakın isimlerle temasa geçen Çebi'nin yeni yönetim kurulu listesinde Demirören Engin Baltacı ve Fikret Orman'a yakınlığıyla bilinen Engin Baştacı ve Fikret Orman'ın sağ kolu Metin Albayrak'ı ikna ettiği öğrenildi, 

Beşiktaş'ın en çok kongre üyesi olan derneği olarak bilinin Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Kemal Erdoğan için ayağa kalktı. Erdoğan'ı listede görmek istediklerini belirten Anadolu Beşiktaşlar derneği üyelerinin, Kemal Erdoğan yoksa oy da yok" diyerek Çebi'ye net mesaj verdikleri öğrenildi. Çebi'nin yarın Ankara'ya gidip Anadolu Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir kez daha görüşme yapacağı belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI