Atiba Hutchirson görüşme odasına

Beşiktaş yönetimi, Atiba Hutchinson'la sözleşme yenileyecek mi?

Beşiktaş’ta son haftalarda ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çeken Atiba Hutchinson’un sezon sonunda sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı merakla bekleniyor. Sezon başında kulüple yeni sözleşme pazarlıkları uzun sürdüğü için takıma geç katılan ve UEFA Avrupa Ligi’ne ismi yazılmayan Kanadalı oyuncu, sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamamıştı.

İkinci yarının vazgeçilmezi

Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi başlangıç yapan 36 yaşındaki oyuncu, gerek orta sahadaki katkısı gerekse skora katkısı ile de ön plana çıkmaya başladı. Beşiktaş’ın yakaladığı namağlupluk serisinin etkenleri arasında yer alan tecrübeli ön libero, önceki akşam Kara Kartal’ın Başakşehir’i 2-1’lik skorla devirdiği karşılaşmaya da damgasını vurdu. Mücadeleye kaptan olarak çıkan ve takımı 1-0 gerideyken beraberliği getiren golü atıp takımı ayağı kaldıran tecrübeli futbolcu, maç boyunca yine istikrarlı görüntü sergileyip taraftarını mest etti.

Bu sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Atiba’nın sözleşmese maddesinin detayları da ortaya çıktı. Fanatik’te yer alan habere göre Bu sezon 21 maça çıkan Kanadalı, kalan 6 haftanın 5’inde 45 dakika ve üzeri oynarsa sözleşmesi bir sene daha uzayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI