Beşiktaş 1-2 Sivasspor

Süper lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivasspor'a 2-1 yenildi.

Beşiktaş - Sivasspor: 1-2

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş kendi evinde Sivasspor'u ağırladı. Maçın son 23 dakikasını 10 kişi oynayan lider Sivasspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Beşiktaş ikinci devrenin ilk maçında lider Sivasspor ile karşılaştı. Vodafone Park'taki mücadeleyi lider Demir Grup Sivasspor 2-1 kazandı.
Yiğidolar'ın gollerini 7. dakikada Erdoğan ve 45. dakikada Yatabare kaydetti. Kartal'ın tek golünü ise 33. dakikada Adem Ljajic kaydetti.

Beşiktaş: Karius, Rebocho, Vida, Roco, Gökhan, N'Koudou, Elneny, Atiba, Caner, Ljajic, Burak
Sivasspor : Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Ziya, Hakan, Erdoğan, Emre, Yatabare

Maçtan dakikalar
7. dakikada Demir Grup Sivasspor öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Erdoğan Yeşilyurt'un şutunda kaleci Karius'un müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1 
11. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Ljajic'in sert şutunda kaleci Samassa topu kornere çeldi. 
33. dakikada Beşiktaş beraberliği sağladı. Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta, kaleci Samassa'dan dönen topu Ljajic kafayla ağlara gönderdi: 1-1
39. dakikada Hutchinson'ın pasıyla topla buluşan Ljajic'in ceza sahası dışından şutunda meşin yuvarlak kaleci Samassa'da kaldı. 
45. dakikada Demir Grup Sivasspor bir gol daha buldu. Fatih Aksoy'un ara pasıyla soldan ceza sahasına giren Yatabare, düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 
Karşılaşmanın ilk yarısı Demir Grup Sivasspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.


VAR'la kırmızı kart
64. dakikada Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ve Erdoğan Yeşilyurt'un Gökhan Gönül'e aynı anda müdahale etmesi sonrası Erdoğan sarı kart gördü. VAR incelemesi sonrası Erdoğan'ın sarı kartı iptal edildi ve Uğur doğrudan kırmızı kart gördü.
Bu sonuçla lider DG Sivasspor puanını 40 yaptı. Beşiktaş ise 30 puanla 7. sırada yer aldı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI