Beşiktaş, Alanya'da 1-0'lık mağlubiyetle döndü

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan mücadelede Beşiktaş, 73. dakikada Nuno Lima'nın attığı golle 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlılar, bu sezon resmi maçlarda kalesinde gördükleri ilk golü de almış oldular.

Beşiktaş, bu yenilgiyle 3 puanda kalırken, Alanyaspor ise 4 puana ulaştı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş, sahasında Çorum FK'yı konuk edecek. Alanyaspor ise Eyüpspor ile deplasmanda mücadele edecek. Ayrıca Beşiktaş, Çorum FK maçından önce UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Kauno Zalgiris ile karşılaşacak.

Karşılaşmada Beşiktaş'ın 19. dakikada attığı gol, hakem tarafından faul nedeniyle iptal edildi. Maçın başında Beşiktaş, Alanyaspor'un Fidan Aliti ile Leandro Trossard arasındaki pozisyonda kırmızı kart bekledi ancak VAR incelemesi sonrasında bu talep karşılanmadı. Maçın her iki yarısında da gol sesi çıkmadı ve Alanyaspor, Nuno Lima'nın kafa golüyle mücadeleyi 1-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI