Beşiktaş Hakem Kararlarına Sert Tepki Gösterdi

Beşiktaş, Alanyaspor karşısında alınan hakem kararlarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Süper Lig'de Alanyaspor'a 1-0 yenilen Beşiktaş, maç sonrasında hakem yönetimiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada, 'Pozisyonlar farklı, sezonlar farklı, isimler farklı, kararlar hep aynı!' ifadelerine yer verildi. Siyah-beyazlılar, bu sözlerle hakemlerin tutumunu eleştirdi.

Daha sonra yapılan ikinci açıklamada, Corendon Alanyaspor maçı için hakemlerin yönetiminin Türk hakemliği açısından bir utanç kaynağı olduğu belirtildi. Beşiktaş, Adnan Deniz Kayatepe ve VAR hakemi Bülent Birincioğlu'nun yönetiminden duyulan rahatsızlığı dile getirerek, 'Adil ve eşit bir yönetim istiyoruz' vurgusu yaptı. Siyah-beyazlılar, bu tür adaletsizliklerin sona ermesi için mücadelelerine devam edeceklerini açıkladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI