Beşiktaş İTÜ karşısında terledi

Basketbol Süper Ligi‘nin 10. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta evinde konuk ettiği Sigortam.net İTÜ Basket karşısında öldü öldü dirildi

Basketbol Süper Ligi‘nin 10. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta evinde konuk ettiği Sigortam.net İTÜ Basket karşısında öldü öldü dirildi ve maçtan 83-80’lik skorla galip ayrıldı.

Beşiktaş Sompo Sigorta bu sonuçla 10. maçındaki 4. galibiyetini, Sigortam.net İTÜ Basket ise 9. mağlubiyetini aldı.

Ligin dibine demir atan İTÜ Bakset, bugün beklentilerin üstünde bir direnç gösterirken, maçı da kazanma noktasına geldi. Siyah-beyazlılar, hiç beklemediği bir mücadelenin içinde bulurken kendisini, Jordan Theodore’un son saniyelerde gelen üçlüğüyle maçı kazandı.

Beşiktaş Sompo Sigorta‘da Jordan Theodore 18 sayı-7 asist yaparken, Shaq McKissic 16 sayı-9 asist, Toddrick Gotcher 10 sayı-4 ribaunt, İsmet Akpınar 7 sayı-1 asist, Samet Geyik 11 sayı-7 ribaunt ve Burak Can Yıldızlı 12 sayı-5 ribaunt yaptı.

İTÜ Basket‘te Matt Mobley 22 sayı-6 asistle oynarken, Dwight Coleby 10 sayı-9 ribaunt, Archie Goodwin 12 sayı-2 asist, Kevin Dillard 19 sayı-4 asist ve Cole Huff 8 sayı yaptı.

1. Periyot: 24-23
2. Periyot: 16-20
3. Periyot: 17-15
4. Periyot: 26-22

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI