Beşiktaş, Karşıyaka'yı Devirdi

ING Basketbol süper Ligi erteleme karşılaşmasında Beşiktaş evinde, Karşıyaka'yı mağlup etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Icrypex, Akatlar Spor Kompleksi'nde Pınar Karşıyaka'yı ağırladı. Mücadelenin galibi 76-71‘lik skorla Beşiktaş oldu.

Bu sonuçla Beşiktaş 23. maçında 13. kez kazanırken Karşıyaka 22. maçında 8. kez mağlup oldu.

İlk çeyrekte üstünlüğü elinde bulunduran Beşiktaş bu avantajını Karşıyaka’nın 2. çeyrekte yaptığı savunmayla kaybetse de son periyotta yeniden kendisini öne geçiren atılımı yapmayı başararak galibiyeti hanesine yazdırdı. Playoff hedefiyle serüvenine devam eden Ahmet Kandemir’in öğrencileri için kritik bir galibiyet oldu.

Beşiktaş Icrypex’te Rondae Hollis-Jefferson 26 sayı – 9 ribaund, Dedric Lawson 13 sayı – 8 ribaund ve Furkan Haltalı 12 sayı – 6 ribaundla mücadeleyi tamamladılar. Kenan Sipahi 10 sayı – 6 ribaund – 7 asistle oynadı. Beşiktaş rakibine karşı ribaundlarda 41’e 31’lik bir üstünlük sağlamayı başardı.

Ufuk Sarıca yönetimindeki Karşıyaka’da ise Amath M’Baye 15 sayı – 9 ribaund, Michael Roll ve Yunus Emre Sonsırma 12’şer sayı, Bonzie Colson ise 10 sayı – 8 ribaundla oynadı. Maçın sonunda çok kısa sürede skoru 70-62’den 72-69’a kadar getirmeyi başaran Karşıyaka rakibine karşı son hamleyi yapamadı ve mücadeleyi kaybetti.

Çeyrek skorları:
1. Çeyrek: 22-16
2. Çeyrek: 31-34
3. Çeyrek: 48-49
4. Çeyrek: 76-71

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI