Beşiktaş-Kasımpaşa... İşte Beşiktaş'ın İlk 11'i

Son 2 haftada Başakşehir ve Fenerbahçe'yi yenerek çıkışa geçen Beşiktaş, Dolmabahçe'de Kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Son 2 haftada Başakşehir ve Fenerbahçe'yi yenerek çıkışa geçen Beşiktaş, Dolmabahçe'de Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Vodafone Park'ta 19.30'da başlayacak mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek ve karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren rakipleri Başakşehir ve Fenerbahçe'yi mağlup ederek üst üste 2 zorlu maçı kayıpsız atlatan Beşiktaş, bir haftayı bay geçmesine rağmen 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Geride kalan 10 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Kasımpaşa ise 15 puanla siyah-beyazlı rakibinin bir basamak gerisinde 5. sırada bulunuyor.

Beşiktaş - Kasımpaşa

Stat: Vodafone Park
Hakem: Bahattin Şimşek
Saat: 19.30
Yayın: beIN Sports 1

Beşiktaş: Utku Yuvakuran, Valentin Rosier, Francisco Montero, Welinton Silva, Rıdvan Yılmaz, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Rachid Ghezzal, Georges-Kevin N'Koudou, Vincent Aboubakar

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Florent Hadergjonaj, Loret Sadiku, Tomas Brecka, Gilbert Koomson, Mickael Tirpan, Haris Hajradinovic, Alan, Bengali Koita, Yusuf Erdoğan, Armin Hodzic

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI