Beşiktaş'ta Ocak Ayrılıkları Bekleniyor

Beşiktaş, ocak transfer dönemi öncesi kadro değişiklikleri için hazırlık yapıyor.

Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano liderliğinde ocak ayındaki transfer dönemi için kadro yapılanmasına yönelik çalışmalara başladı.

Siyah-Beyazlı ekibin yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Milot Rashica ve Wilfred Ndidi'nin takımdan ayrılması gündemde. Özellikle Rashica'nın ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, bu durumun ardından takımın ihtiyaçları doğrultusunda yeni transferlerin yapılacağı da ifade ediliyor.
Beşiktaş'ın ocak ayındaki ilk hedefinin ise Joe Willock olduğu belirtiliyor. Newcastle United ile sözleşmesinin son yılında bulunan İngiliz orta saha oyuncusunun, ocak ayında Beşiktaş'a katılması için girişimlerde bulunulacak.

Eğer Newcastle United transfer sürecinde engel çıkartırsa, Beşiktaş'ın Willock'u sezon sonunda bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katmayı planladığı da vurgulanıyor.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Willock ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yıldız oyuncuyla çok büyük ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI