Beşiktaş Ve Diego Costa...

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Cenk Tosun'un Everton'a geri dönmesi, Vincent Aboubakar'ın da Al Hilal'e gitmesinin ardından bu yaz kadrosuna en az bir forvet takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılan Kara Kartal'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Siyah Beyazlılar'ın şimdi de dünyaca ünlü bir isme yöneldiği öne sürüldü.

La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı özel haberinde Kara Kartal'ın Atletico Madrid'deki sözleşmesini fesheden ve altı aydır boşta olan Diego Costa ile yürüttüğü görüşmelerde büyük mesafe katettiğini ve oyuncuyla yıllığı 3 milyon euro'dan iki senelik kontrat imzalamaya çalıştığını duyurdu. İtalyan muhabir, yıldız ismin geçtiğimiz ay Suudi Arabistan'dan gelen iki teklifi reddettiğini de yazdı.

Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki santrfor, kariyerinde bugüne dek Barcelona Esporte Clube, Braga, Penafiel, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano ve Chelsea formaları da giymişti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI