Beşiktaş'a, Almanya'dan iki yıldız transferi

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi ve Bundesliga'nın yıldızlarını radarına aldı.

Beşiktaş'ın Transfer Hareketliliği: Salih Özcan ve Patrik Schick Gündemde

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi ve Bundesliga'nın yıldızlarını radarına aldı. Vincent Aboubakar ve Salih Uçan'ın takımdan ayrılma ihtimali üzerine, Siyah-Beyazlılar alternatif oyuncuları belirledi.

Alternatifler Belirlendi

Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar ve sözleşme konusunda anlaşma sağlanamayan Salih Uçan'ın yerine Salih Özcan ve Patrik Schick'i transfer listesine aldı.


Patrik Schick Transferi Planlanıyor

Patrik Schick için Transfermarkt verilerine göre 22 milyon Euro değer biçildi. Beşiktaş, Çek yıldızı bonservisiyle ya da kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Schick'in Bayer Leverkusen ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.


Salih Özcan'ın Durumu

Salih Özcan'ın Borussia Dortmund'dan ayrılmak istediği belirtiliyor. Beşiktaş, Köln'den transfer ettiği Salih Özcan'ın bonservis bedelini öğrenmek için Dortmund ile temas halinde.

Sezon Performansları

Patrik Schick: Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 20 maçta 10 gol attı ve 2 asist yaptı.

Salih Özcan: Borussia Dortmund'da 26 maça çıkan Salih Özcan, gol veya asist katkısı sağlayamadı ve 3 sarı kart gördü.

Fanatik 







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI