Beşiktaş'a Belçikalı Yıldız

Beşiktaş'ta transferde son dakika... Beşiktaş transfer haberleri...

Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta bazı isimlerin testlerinin pozitif çıkmış, daha sonra yapılan açıklamada pozitif çıkan sonuçlarda dahil tüm testler negatife dönmüştü.

Testlerin negatife dönmesinin ardından siyah-beyazlılar 12 Haziran'da başlayacak süper Lig için hazırlıklarına başlamıştı.

Beşiktaş bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Kara Kartal sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalmış ve gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvamıştı.

Corona virüsünün ekonomiyi olumsuz etkilemesinden dolayı Beşiktaş daha çok sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve kiralık isimlere yönelmişti.

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş'a transferle ilgili açık bir teklif Fransız ekibi Monaco'dan geldi.

Fransız ekibinin yetkilileri, sezon başında Belçika ekibi Anderlecht'e kiraladıkları Nacer Chadli'nin uygun şartlarda transferinin mümkün olduğunu iletti.

2 MİLYON EURO'YA BİTECEK

30 yaşındaki futbolcudan beklediği verimi alamaması nedeniyle maliyetinden kurtulmak isteyen Monaco'nun 2 milyon euro gibi bir rakama işin biteceği haberini yolladığı kaydedildi.

Bu sürpriz öneri karşısında şaşkınlık yaşayan Beşiktaş yönetiminin ilk olarak teknik direktör Sergen Yalçın'la konuyu görüşeceği ve hocanın da onay vermesi halinde maddi kaynak arayışına başlayacağı belirtildi.

Chadli 2017-18 sezonunda siyah- beyazlıların gündemine gelmiş hatta West Brom'a yapılan 6 milyon euro'luk öneri reddedilmişti.

Monaco bir sonraki sezon 12 milyon Euro'ya Belçikalı futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Asıl mevkisi sol açık olan Chadli, orta saha ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI