Beşiktaş'a Hollanda'dan çifte transfer

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Transfer dönemine hızlı giren Beşiktaş, ilk olarak Aboubakar'ı renklerine bağlamıştı. Siyah-beyazlılarda yeni bir gelişme yaşanadı. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kartal aradığı transferleri Hollanda'dan buldu. İşte Beşiktaş'ın transfer gündemi...

Süper Lig'de galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş zirveye biraz daha yaklaştı. Bir yandan zirve yarışı sürerken bir yandan da transfer çalışmaları hızlandı. 

İlk olarak kadrosuna Aboubakar'ı katan Beşiktaş, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda diğer bölgeler için de çalışmaları hızlandırdı. 

Beşiktaş'a Hollanda'dan çifte transfer Hollanda basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, Hollanda Ligi'nde PSV forması giyen 24 yaşındaki orta saha Joey Veerman ve savunma oyuncusu Andre Ramalho ile ilgileniyor.

Vi.Nl sitesinde yer alan habere, Beşiktaş 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu kiralık olarak transfer etmek için Hollanda kulübü ile görüşmelere başladı.

Hollandalı orta saha oyuncusu geçen sezon Heerenveen'den 6 milyon Euro bonservis bedeli ile PSV Eindhoven'a transfer olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI