Beşiktaş'a sürpriz transfer önerisi

Beşiktaş transfer haberleri... Menajerler Premier Lig takımlarından Anderi Yarmolenko’yu Beşiktaş’a teklif etti.

Beşiktaş transfer haberleri... West Ham’da forma giyen Ukraynalı sağ kanat oyuncusu için şartların Beşiktaş’ın karşılayabileceği şekilde uygulanabileceği iletili. Yarmolenko’nun Beşiktaş’ta oynamak istediği, takım arkadaşı Vida ile buluşmak istediği anlatıldı. Menajerin bu açıklamalarına rağmen görüşmede herhangi bir rakam konuşulmadı. Çünkü Erdal Torunoğulları şu anda transfer yapmayı düşünmediklerini anlattı. Bu görüşmeden de Başkan Çebi’ye bahsetmedi. 
Kısa bir süre önce yine menajerler Newcatle’dan Joelinton’u siyah-beyazlılara önermiş, 1.5 sene için ortaya vergiler ve menajerlik ücreti olarak 15 milyon euro’ya yakın bir ücret çıkmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise bu teklifi, “Demek ki daha önce böyle transfer yapılıyormuş ki, menajerler bu şekilde kapımızı çalabiliyor” diyerek reddetmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI