Beşiktaş'ın iki önemli oyuncusu satış listesinde

Beşiktaş'ta yeni sezonda taşlar yerinde oynayacak. İşte gelişmeler (BJK Haber)

Ara transferde Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim’i renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, kadrodaki bazı verimsiz isimlerle yollarını ayırmayı kararlaştırdı. Sözleşmeleri biten Nkoudou, Dele Alli ve Atiba sezon sonu kesin olarak takımdan ayrılacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Welinton’un da kontratı bitiyor. Siyah-beyazlılar, Valentin Rosier ve Romain Saiss’le de vedalaşacak. Deneyimli teknik adamın kulübeye çektiği iki oyuncu da sezon sonu büyük ihtimalle takımdan ayrılacak.


ROMAIN SAISS'I NOTTINGHAM FOREST İSTİYOR

Ancak siyah-beyazlılar, Rosier ve Saiss’i gerçek değerleriyle elden çıkarmak istiyor. Şenol Güneş bu nedenle kalan maçlarda zaman zaman iki oyuncuya da şans verecek. Rosier’le bazı Fransız ve Portekiz kulüpleri ciddi olarak ilgileniyor. Dünya Kupası'ndaki performansıyla göz dolduran Faslı oyuncuyu İngiliz ekibi Nothingham Forest istiyor. Beşiktaş, Rosier’i 4.8 milyon Euro karşılığında Sporting Lizbon'dan kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki Fransız futbolcunun küçük bir zararla satılabileceği aktarıldı. Bedelsiz gelen Saiss’in de hatırı sayılır bir bonservis bedeli karşılığında gidebileceği vurgulandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI