Beşiktaş'ın kalan maçları ve şampiyonluk şansı

Süper Lig'in bitmesine 5 hafta kala şampiyonluk yarışı iyice kızıştı.

Beşiktaş'ın Sivasspor deplasmanında kazanmasıyla birlikte zirve yarışı iyice kızıştı. Şampiyonluk yarışı veren 3 takım adeta birbirinin ensesinde. Galatasaray şampiyonluk için hem Beşiktaş hem de Başakşehir'i yenmek zorunda. İşte şampiyonluk yolundaki ihtimaller...

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasının kapanışında Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Burak Yılmaz’ın son dakikalarda attığı frikik golüyle 3 puanın sahibi olan Beşiktaş’ın galibiyeti şampiyonluk yarışını da iyice kızıştırdı.

Haftayı galibiyetle kapatan siyah beyazlılar puanını 56 yaptı ve Galatasaray’ın 3 puan gerisinde Galatasaray’ın arkasında 3.sırada yer aldı. Lider Başakşehir’in puan kaybettiği haftada farkı 6’ya indirin Beşiktaş gelecek hafta İstanbul’da Ankaragücü’nü konuk edecek.

Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk hesapları iyice kızıştı. Beşiktaş’ın da şampiyonluk potasına girmesiyle nefes kesen maçlar oynanacak… İşte kalan maçlar ve zirve yarışındaki ihtimaller… GALATASARAY MAÇLARINI KAZANIRSA ŞAMPİYON!

Galatasaray kalan 5 maçını kazanması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Sarı-kırmızılılar 33. haftada Medipol Başakşehir’i TT Arena’da konuk edecek. Fatih Terim’in öğrencileri ligin ilk yarısında berabere kaldıkları rakibini yenmesi ve diğer 4 maçını da kazanırsa şampiyon olacak.

SÜPER LİG’DE SON PUAN DURUMU

1- Başakşehir (62) 

2- Galatasaray (59) 

3- Beşiktaş (56)4-

4-Trabzonspor (52) 

5- Alanyaspor (41)

BEŞİKTAŞ TÜM MAÇLARINI KAZANIRSA…

Medipol Başakşehir’i yenerek zirve yarışına yeni soluk getiren Beşiktaş Sivas’ı da mağlup ederek zirveyle farkı 6 puana indirdi. Siyah-beyazlıların da önünde deplasmanda Galatasaray derbisi bulunuyor. Şenol Güneş’in öğrencileri, 5 maçını kazanması halinde Başakşehir’in puan kaybetmesi durumuna göre şampiyon da olabilecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN KALAN MAÇLARI

GÖZTEPE

SİVASSPOR (D)

ANKARAGÜCÜ

GALATASARAY (D)

ALANYASPOR

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

Konyaspor (D)

Beşiktaş (E)

Rizespor (D)

Başakşehir (E)

Sivasspor (D)

BEŞİKTAŞ’IN KALAN MAÇLARI

ANKARAGÜCÜ

GALATASARAY (D)

ALANYASPOR

TRABZONSPOR (D)

KASIMPAŞA

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI