Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş kasımpaşaspor karşılaşmasıyla sezonu kapatıyor.

Süper Lig’in son haftasında Vodafone Park’ta Kasımpaşa’yı ağırlayacak Beşiktaş’ta sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu. Siyah-beyazlı takım, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Dorukhan Toköz sakat

Zorlu maç öncesinde Alanyaspor ile oynanan maçta sakatlanan ve hala sakatlığı geçmeyen Dorukhan Toköz forma giyemeyecek. Yine Galatasaray deribisinde sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Gönül’ün de oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Şenol Güneş’in veda maçı

Kara Kartal’da 4 yıldır görev yapan ve sezon sonunda A Milli Takım’a gidecek Şenol Güneş, son kez Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın başında sahada yer alacak.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i

Siyah-beyazlı takımın saat 21.00’da başlayacak karşılaşmaya şu kadro ile çıkması bekleniyor: Karius, Adriano (Gökhan Gönül), Vida, Mirin, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Ljajic, Güven Yalçın, Burak Yılmaz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI