Beşiktaş'ın transfer rotası

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer stratejisi belirlendi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibinin yaptığı çalışmalar sonrasında Siyah-beyazlı takımın yeni sezon öncesinde transferde nasıl bir yol izleyeceği ortaya çıktı. Avcı, pazartesi günü transfer komitesi üyeleri ile bir araya gelerek raporunu sunacak.

Abdullah Avcı, ilk etapta golcü istemedi

Yayıncı kuruluşta yer alan habere göre başarılı teknik adamın  golcü sıkıntısı olmadığını söylerken orta saha, kanat ve stoper eksiği olduğunu ve bu bölgelere oyuncu transferi gerektiğini ifade etti. Forvet mevkisinde Burak Yılmaz, Güven Yalçın ve Mehmet Umut Nayir’in kadroda tutulması beklenirken, Cyle Larin için ise teklifler değerlendirilecek.

Gary Medel iyi teklif gelirse satılacak

Orta sahada oyunu çift yönlü oynayabilecek bir futbolcu arayışında da olan teknik heyet, Dorukhan, Necip Uysal, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan ile devam edecek. Siyah beyazlılarda Gary Medel için ise kapı açık bırakılacak. Öte yandan edinilen bilgiye göre Avcı, Oğuzhan Özyakup’a güvenini forma şansı vererek gösterecek. Yeni sezonda kaptan olması beklenen Vida’nın yanına oyun kurabilen bir stoper arayan siyah beyazlıların, temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Alman ekibi Nürnberg forması giyen Corc Margreitter’in transferinin yakın bir süre içerisinde gerçekleşebileceği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI