Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü duyurdu!

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi.

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Givoanni van Bronckhorst İle Anlaşma Yolunda

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Siyah-beyazlıların gündemindeki isim ise Hollandalı deneyimli teknik adam Giovanni van Bronckhorst oldu. Eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, Radyospor'da yaptığı açıklamada, Beşiktaş yönetiminin van Bronckhorst ile görüşmelere başladığını doğruladı. Türk futboluna uyum sağlama ve tecrübesiyle öne çıkan van Bronckhorst, Beşiktaş için doğru bir tercih olabilir.

Rıza Çalımbay Sonrası Gündemdeydi 

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrasında da teknik direktör arayışlarına devam etmişti. Ancak Hollandalı teknik adamla daha önce anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi ise gözler van Bronckhorst'un yönetimdeki geleceğine çevrilmiş durumda.

Giovanni van Bronckhorst'un Kariyeri

Hollandalı teknik adam daha önce Feyenoord, Guangzhou ve Glasgow Rangers gibi önemli takımlarda görev yapmıştı. Futbolculuk kariyerinde de Arsenal, Barcelona ve Feyenoord gibi dev kulüplerde forma giymiş olan van Bronckhorst, hem saha içinde hem de saha dışında büyük deneyime sahip.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI