Beşiktaş'ın Yıldızına Marsilya Kancası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'in ilk 2 haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve kalesini gole kapatan Beşiktaş'ın 2021-2022 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Beşiktaş'ta kura çekimi heyecanının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Fransa'nın dev kulübü Beşiktaş'ın yıldızı için devreye girdi.

MARSILYA'DAN RESMİ TEKLİF 

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Siyah-beyazlıların rakipleri Sporting Lizbon, Borussia Dortmund ve Ajax oldu. Tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusuna Fransa Ligue 1 devinin talip olduğu iddia edildi. Fransız kulübünün yıldız oyuncu için Beşiktaş'a resmi teklifini ilettiği vurgulandı.

YENİ TRANSFERLER 

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan kadro büyük ölçüde aynı kaldı. Siyah-beyazlılar; kiralık olarak takımda bulunan Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal için kulüpleriyle anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan Salih Uçan, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Alex Teixeira gibi isimler kadroya dahil edildi. Michy Batshuayi kiralık olarak takıma katıldı.

UMUT MERAŞ'TA İŞLEM TAMAM

Fabrice N'Sakala'nın geçirdiği rahatsızlık sonrası sol bek mevkisine yeni bir ismi dahil etmek isteyen siyah-beyazlılar; Umut Meraş konusunda Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın A Milli Takım'ın sol beki ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

UMUT MERAŞ İSTANBUL'DA 

Beşiktaş'ın transferi için anlaşma sağladığı 25 yaşındaki sol bek Umut Meraş, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

MARSILYA TALİP OLDU 

Alexander Sörloth'un transfer sürecinde istediği sonucu alamayan ve Norveçli futbolcuyu Real Sociedad'a kaptıran Marsilya, bu operasyonun başarısızlık ile sonuçlanmasının ardından rotasını bir kez da Beşiktaş'a kırdı. Transfer dönemi içerisinde Larin için Beşiktaş ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Marsilya, Kanadalı golcü için siyah-beyazlı yönetime 6 milyon euroluk bir teklif daha iletti.

FRANSIZ DEVİNE 3. KEZ RET 

Marsilya'nın teklifini geri çeviren Beşiktaş, Larin için 10 milyon euro bonservis bedeli talep etti ve dolayısıyla Marsilya'nın teklifi transfer dönemi içerisinde üçüncü kez geri çevrilmiş oldu.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN 

Cyle Larin geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı. Tecrübeli futbolcu rakip fileleri geride bıraktığımız sezonda 23 kez havalandırdı. Cyle Larin aynı zamanda takım arkadaşlarına 6 asist yaptı. Bu sezon 2 maçta süre alan Kanadalı, 1 gol kaydetti.

İMZA GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR 

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Larin ile yeni sözleşme görüşmelerinde bulunan Beşiktaş, Kanadalı futbolcuyu imza için ikna etmekte zorlanıyor. 26 yaşındaki Kanadalı futbolcu senelik 2 milyon 250 bin euro talep ederken, Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi 1.5 milyon euro artı başarı bonusları önerdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI