Beşiktaşlı futbolcuların bilinmeyen özellikleri

Devre arası hazırlıklarını Antalya'daki kampta sürdüren Beşiktaş'ta, transfer gündemi hareketliliğini korurken futbolcuların bilinmeyen yönleri ortaya çıktı.

Kartal'da hırçın futboluyla bilinen Caner Erkin'in bu yönü ise duyanları şaşkına çevirdi. İşte Beşiktaşlı futbolcuların dikkat çeken yönleri...
Siyah beyazlı renklere gönül veren taraftarlar ise futbolcuların başarılı olmasını canı gönülden arzuluyor. Peki, tüm Beşiktaşlıların üzerilerine titrediği futbolcular gerçekte nasıl karaktere sahipler? En çok nelerden hoşlanırlar? Antrenman ve maçlardan arta kalan zamanlarında nelerle uğraşırlar? Futboldan başka yetenekleri var mı? İşte Hürriyet'in haberine göre Beşiktaşlı futbolcuların bilinmeyenleri...

PEDRO REBOCHO: RAP ÇILGINI
RAP müzikle yoğun derecede ilgili. Antrenman sonraları kulağından müzik eksik olmaz. Dinlerken kendinden geçiyor. Rap alemindeki adı 'StiffWrist' olan Rebocho, 2016 yılında fibula kemiğinde yaşadığı sakatlık sonrası sözlerini kendisinin yazdığı 'Fibula' adlı rap şarkıya klip çekip yayınladı.

ENZO ROCO: FOTOĞRAFÇI
Yeni yerler keşfetmeyi seviyor. Her tatil fırsatında değişik yerlerden çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı tercih ediyor. Aynı zamanda fotoğraf makinesi koleksiyoncusu.

UMUT NAYİR: KİTAP KURDU
Halen eğitim gördüğü hukuk fakültesinin kitapları dışında siyasi, bilimsel ve teknoloji kitaplarına yoğun ilgi gösteriyor. Sıkı bir kitap okuyucusu. Ayrıca Football Manager oynamayı da sever ve bu oyunda bir hayli iddialıdır.

KEVIN N'KOUDOU: OYUNLARDA İDDİALI
Playstation oynamayı çok sever. Özellikle Abdoulay Diaby ile iddialı maçlar yapar. Genelde kendisinin kazandığını söylüyor.

LORIS KARIUS: TARİH VE BURÇLAR
22 Haziran 1993 doğumlu Loris Karius, burçlarla çok ilgilidir. Özellikle kendi burcu Yengeç'in özelliklerini araştırır. Bunun dışında müzik dinlemeyi ve tarihi yerleri gezmeyi çok sever.

UTKU YUVAKURAN: MERAKLI, ARAŞTIRMACI
Beşiktaş'ın 'Bay Meraklı'sı. Çok kitap okur, favorisi ise tarih kitaplarıdır. Sinema filmi izlemeyi sever. Boş zamanlardaki diğer aktivitesi, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinin kasetlerini izleyip, eksik olan yanlarını gidermeye çalışır.

DOUGLAS: AKSİYONCU
Alsiyon filmlerine bayılır. Deplasman yolculuklarında genelde film seyreder. Dünyada en çok ilgiyle takip ettiği lig İspanya Ligidir. La Liga'daki tüm maçları takip eder. Ayrıca müziğin her türlüsünü dinler.

BURAK YILMAZ: NAZLI VE DERİN
Burak Yılmaz için dünya bir tarafa, kızları Nazlı ve Derin bir tarafa. Her maç öncesi mutlaka kızlarıyla görüntülü konuşmayı tercih ediyor. Ayrıca dost ve arkadaş canlısıdır. Yakınlarıyla sık sık görüşmeyi sever.

ABDOULAY DIABY: RAKİP ARIYOR
O da N'Koudou gibi PlayStation bağımlısı. Antrenman ve maçlardan arta kalan zamanlarda genellikle PlayStation oynar ve sürekli kendisine rakip arar.

ADEM LJAJIC: GENÇLERİN HOCASI
Kamplarda gençlerle sürekli PUBG adlı telefon oyununu oynamayı tercih ediyor. Ayrıca antrenmanlarda genç takım arkadaşlarıyla özel çalışmalar yaparak, teknik vuruşları nasıl yaptığını uygulamalı olarak anlatır.

GÜVEN YALÇIN: KULÜBÜNE AŞIK ADAM
Beşiktaş aşığı. En büyük hayali siyah beyazlı kulüpte sembol isimlerden biri olmak. Geçmişten bugüne Beşiktaş'ta oynayan futbolcuların özelliklerini ezbere biliyor. Cenk Tosun hayranı.

CANER ERKİN: TİYATRODA DİNLENİYOR
Gerçek bir sanatsever. Çok iyi bir tiyatro izleyicisidir. Gösterime giren hiçbir oyunu kaçırmaz. Fırsat yaratıp mutlaka izlemeye gider.

NECİP UYSAL: DOSTLARINI BIRAKMAZ
Çok vefalıdır. Sık sık çocukluğunun geçtiği Bayrampaşa'ya gidip, kendisini yetiştiren Teknikspor'u ziyaret eder ve alt yapı oyuncularına deneyimlerini aktarır. Ayrıca o da Oğuzhan gibi Netflix dizilerinin tutkunudur.

ATIBA HUTCHINSON: ÜÇLÜK HASTASI AHTAPOT
Sıkı bir NBA takipçisidir. Aynı zamanda iyi bir basketbol oyuncusudur. Futbolcu olmasa kesin basketbolcu olurdu. Basketbolda özellikle iyi üçlük atan oyunculara hayrandır. Basketbol oynadığında elinden top almak imkansız. Arkadaşları ona 'ahtapot' diyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: DİZİ FİLM BAĞIMLISI
Dizi film izlemeyi çok sever. Özellikle Netflix dizilerinin bağımlısıdır. Deplasman yolculuklarında ve diğer boş zamanlarında mutlaka dizi izliyor. Ayrıca gezmeyi sever.

ERDAL ERDEM: TÜM TAKIMIN İDOLÜ
Takımın malzemecisi ama tüm futbolcuların ve teknik adamların idolüdür. Üç üniversite bitirdi, teknik direktör lisansına sahip.Taktik konusunda uzman. Hayır işlerinde hep en öndedir ve maraton koşar.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI