Beşiktaşlı taraftarlar bunu mu yapsınlar!

İspanya'nın Malaga Kulübü'nün taraftarları yönetimi ilginç şekilde protesto etti.

Malaga taraftalarlarının yaptığı protestosu dünyada büyük yankı uyandırdı. 

Malaga kulübü, sezon başında transfer döneminde beklenen flaş hamleleri yapamayınca, taraftarlarından ilginç bir tepki geldi. Taraftarlar, kulüp transfer yapmayınca havaalanına giderek rastgele bir turisti karşılayarak tişört imzalatmış ve futbol topu sektirmişti. 

Malaga'nın hayal kırıklığı yaratan transfer politikasına tepki göstermek isteyen onlarca Mavi Beyazlı taraftar, havaalanında turistleri karşılamaya karar verdi. Çıkış kapısında gördükleri ilk turisti seçen taraftarlar, ona Malaga forması giydirdi ve tişört imzalattı.

Bu ilginç protesto sırasında Çinli bir turiste forma imzalatan taraftarlar, aynı zamanda kulüplerinin yeni transferleri için futbol topu sektirme eylemini gerçekleştirdi.

Havalimanında gerçekleşen bu enteresan protesto sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Malaga kulübünün transfer politikasına dair geniş bir tartışma başlattı

Sosyal medyada Malagalı taraftarların bu protestosunu paylaşan Beşiktaşlı taraftarlar, Beşiktaş başkanı Hasan Arat ve yöneticilere seslenerek, "Biz de bu yolu mu denesek veya transfer isteğimizi başka bir yolla mı gündeme getirsek?" sorusunu gündeme taşıdalır. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI